Kontrola pristupa ZA VOZILA

Oprema za ogranicenje pristupa vozilima, rampe, potapajuci stubici, putni blokeri

Iskustvo

Evidencijom i kontrolom pristupa, kako vozila, tako i pesaka, bavimo se jos od, sada vec davne, 1996god. a sa idejom da precizno razumemo zahteve nasih kupaca i predlozimo takve proizvode i resenja da nas Kupac kupi upravo ono sto mu je stvarno potrebno i isto plati onoliko koliko to stvarno i vredi. U ovoj oblasti realizovali smo niz raznolikih projekata, od najednostavnijih, pa i do najkompleksnijih, naravno na teritoriji Srbije, ali i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Albaniji, Libiji... Verujemo, o nama najbolje govore nase [ REFERENCE ] section.

Za vozila

Oprema za ogranicenje pristupa vozilima, brand name italijanske kompanije Cardin Elettronica Spa. Saobracajne i rezidencijalne rampe, prateca oprema, motori za klizne i krilne kapije.

Detaljnije

Za vozila

Oprema za ogranicenje pristupa vozilima, brand name nemacke kompanije ELKA GmbH. Autoputne rampe, parking rampe, industrijske rampe i prateca oprema

Detaljnije

Za vozila

Oprema za ogranicenje pristupa vozilima, brand name italijanske kompanije Mac Spa. Potapajuci stubici hidraulicni, pneumatski, sa gasnom oprugom i mehanicki.

Detaljnije

Za vozila

Dodatna oprema za automatizaciju parkiralista, prolaza za vozila zaprecenih rampom, itd..

Detaljnije

Automatizacija parkiralista

Ali i prolaza, parkiralista industrijskih kompleksa, distributivnih centara, mega marketa itd.

Detaljnije

Evidencija i kontrola pristupa

Uredjaji za evidenciju i kontrolu pristupa (RFID, UHF), biometrijski uredjaji (skeneri otiska prsta, uredjaji za prepoznavanje geometrije lica, skeneri irisa i naravno ID kartice (EM, Mifare, HID, UHF, ...).

Detaljnije

Nasi proizvodi, pod-sistemi, sistemi i integracija

Uglavnom u oblasti KONTROLE PRISTUPA, nas dizajn, nasa proizvodnja, nasi proizvodi, nasa resenja, kao i implamantacija, ali i integracija istih u druge sisteme.

Detaljnije