Kontrola pristipa

I evidencija

Iskustvo

Mi radimo Evidenciju i kontrolu pristupa, kako za ljude tako i za vozila, jos od, sada vec davne, 1996god. U oblasti uredjaja za evidenciju i kontrolu pristupa. a iz sume proizvoda raspolozivih na svetskom trzistu, i na osnosvu naseg, ne malog, iskustva, sacinili smo jedan uzi i zbor profesionalne opreme, tako selektovane da se sa istom mogu realizovati kako jednostavni, tako i najslozeniji projekti. Istovremeno vodili smo racuna i o odnosu kvalitet - cena - performance, sa idejom da napravimo optimalan izor i nasi Kupci budu zadovoljni. Verujem da o nama najbolje govore nase [ REFERENCE ].

Uredjaji za evidenciju i kontrolu pristupa

Data terminali za evidenciju i kontrolu pristupa

Uredjaji "brand name" ANVIZ. Za RFID Kartice (Mifare 13.56MHz, EM 125KHz, HID), i sa skenerima otiska prsta, zatim Data terminali za prepoznavanje geometrije lica, irisa, glasa i sa CCD Kamericama za akviziciju fotografija u realnom vremenu.

Sva oprema prikazana nize ima, CE i RoHO Serifikate, a pojedina Fcc i TUV, takodje.

Data terminai posebne namene

Vrlo efikasni, laki za implementaciju kod sistema koji moraju raditi u "on-line, real-time" rezimu, ili kada se zahteva "anti-pass back" funkcija za nn prolaza (vrata).

Komparacija efikasnosti biometrijskih uredjaja - komercijalne namene

Podvlacimo ne odnosi se na profesionalne uredjaje za biometrisku identifikaciju, kao sto su recimo skeneri otiska prsta, a koje koristi policija. Primera radi, komercijalni biometriski uredjaji o kojima je ovde rec i koji su premet nase ponude, rade sa algoritmima koji pamte 5, 7 do max. 9 tacaka, a profesionalni 34+. Sto znaci da je zloupotreba ovih uredjaja, a u smislu "kradje" identiteta nerealna. Nize komapacija evikasnosti prepoznavanja glasa, geometrije lica, otiska prsta i irisa. Ali i podvlacimo da isti vrlo zgodni za komercijalnu primenu u sistemima evidencije i kontrole pristupa, posebno otisak prsta, i da ih je vrlo tesko "zaobici".

Dodatna oprema

"Desk top" uredjaji

Elektro-brave i prateca oprema

Za ogranicenje pristupa i koja, ne retko, ide u kombinaciji sa Data terminnalima.