KONTROLA PRISTUPA

I evidencija, ljudi i vozila

Iskustvo

Evidencijom i kontrolom pristupa, kako vozila, tako i pesaka, bavimo se jos od, sada vec davne, 1996god. a sa idejom da precizno razumemo zahteve nasih kupaca i predlozimo takve proizvode i resenja da nas Kupac kupi upravo ono sto mu je stvarno potrebno i isto plati onoliko koliko to stvarno i vredi. U ovoj oblasti realizovali smo niz raznolikih projekata, od najednostavnijih, pa i do najkompleksnijih, naravno na teritoriji Srbije, ali i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Albaniji, Libiji... Verujemo, o nama najbolje govore nase [ REFERENCE ] section.

Ogranicenje pristupa vozilima

Oprema za ogranicenje pristupa vozilima, rampe, auto-putne, saobracajne, parking, industrijske, anti-vandal, posebne namenerampe i prateca oprema.

Detaljnije

Ogranicenje pristupa pesacima

Trokrake rotacione ("tripodi") prepreke, krilne prepreke, brze "flaps" prepreke, "speed gates", ...

Detaljnije

Ogranicenje pristupa vozilima

Sistem (pod-sistem) detekcije slobodnih mesta u garazama, LED signalizacija i usmeravanje, vozila ka najblizem slobodnom parking mestu, itd.

Detaljnije

Evidencija i kontrola pristupa

Uredjaji za evidenciju i kontrolu pristupa (RFID, UHF), biometrijski uredjaji (skeneri otiska prsta, uredjaji za prepoznavanje geometrije lica, skeneri irisa i naravno ID kartice (EM, Mifare, HID, UHF, ...).

Detaljnije

Ogranicenje pristupa vozilima

Dodatna, korisna oprema, induktivne petlje, semaforska signalizacija, komandne konzole, automatika, SMD LED markacija, namenska LED rasveta prolaza, foto-celije, daljinske komande, itd.

Detaljnije